Owndays, Den Haag

Groene wanden

Wat is een groene wand?
Groene wanden zijn een absolute trend geworden. Maar wat is een Groene wand nou eigenlijk?
Een Groene wand is een ander woord voor verticale tuin, De voordelen hiervan is dat waar normaal op een x-aantal vierkante meter 1 plant kan staan kan nu een hele wand worden gecreëerd.

Een Groene wand is er in vele varianten en soorten verkrijgbaar. Of het nu gaat om beplanting met levende planten of met kunstplanten, Voor beide opties zijn er vele mogelijkheden, 

Op uw Gezondheid.
Een groene wand gemaakt van levende planten heeft uiteraard voldoende licht nodig, juist dat licht is zo belangrijk voor de groei van planten,
Planten groeien onder de invloed van zonlicht en voeding het beste, maar nemen daarmee meteen het meeste CO2 op en geven de meeste zuurstof af.
U en uw collega's, werknemers en bezoekers zullen zich een stuk prettiger voelen in een pand waarbij de nodige planten aanwezig zijn. 

Een groene wand frist op:
Een groene wand, binnen of buiten is heel wat mooier dan een kale muur of schutting.
Het zijn planten en wie houdt er nu niet van planten? Het strakke saaie uitzicht is inmiddels verleden tijd.

Het onderhoud is heel gemakkelijk, bij de grote wanden of daar waar je er niet bij kunt krijgen de wanden een vol automatisch watergeefsysteem. Wanden zonder dit systeem hebben 1 x per 4 weken onderhoud nodig.

Wij adviseren, leveren en onderhouden dit systeem graag. ook bij u.
Onze liefde voor ons vak, daar gedijen uw planten wel bij.

Groene wand op maat:
Een Groene wand is een maatwerk product. Wijst u maar een muur, balustrade of afscheiding aan en er is altijd wel een Groene wand dat past.

Er zijn systemen waar water en voeding met de hand gegeven moeten worden. Er zijn ook systemen waarbij door middel van een pomp werkend op een tijdklok de planten automatische water en voeding krijgen.

Doordat wij meerder systemen in ons assortiment hebben kunnen wij praktisch voor elke budget wel een Groene wand realiseren. De Groene wand is uit te voeren met levende op kunst beplanting.

Als de specialist in alle interieurbeplanting kunnen wij deze Groene wand goed combineren met de rest van de interieurbeplanting.

Volledig onderhouden:
Wij leveren en onderhouden alles op het gebied van interieurbeplanting.
Wilt u zelf de planten water geven maar het vaktechnische door ons laten uitvoeren. Ook dat behoort tot onze diensten.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij onderhoudscontracten waarbij wij er voor zorgen dat afgestorven planten of planten die er niet meer representatief uitzien door ons worden vervangen.

Advies:
Een Groene wand op elke willekeurige plek plaatsen kan helaas niet. Dit door het licht en klimaat wat voor groot belang is bij levende beplanting. Wilt u meer informatie of advies over Groene wand en de mogelijkheden voor u en uw kantoor? Kijk dan eens op onze website www.Greenwallwinkel.nl Onze adviseurs kunnen door middel van een bezoek op uw locatie of door middel van door u gestuurde foto's naar info@plantenman.nl een advies op maat geven. Of neem telefonisch contant met 1 van onze adviseurs door te bellen naar +31 318-640616.

Onderstaande bedrijven genieten al van onze groene wanden. (klik op de naam voor foto's van deze projecten)

- Able, Gouda
- Owndays, Den Haag
- Woonkwartier
- Hudson Bay, Den Haag
- Parkpaviljoen de Wezenlanden, Zwolle
- Rentman, Utrecht
- Topdierenschop, Venlo
- Kinderdagverblijf Small, Den Haag
- Rabobank Vallei & Rijn, Ede
- Particulieren
- Technische Universiteit, Delft
- Hubbers interieurmakers, Leuth
- Bubbels & Bo, Goirle

Praktijkvoorbeelden:

 Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall
 Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall
 Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall  Groene wand / GreenWall
 Groene wand / GreenWall    Groene wand / GreenWall

 

!

Green Wall Divider